PopUp! Tuusula?

PopUp! Tuusula on kaikkien kuntalaisten yhteinen tapahtuma, joka muuttaa muotoaan, kokoaan, paikkaansa ja luonnettaan aina tarpeen mukaan. Se on samalla mahdollisuus verkostoitua, löytää kumppaneita järjestettäviin tapahtumiin, tavata vanhoja ja löytää uusia ystäviä, markkinoida kunnassa jo järjestettäviä tapahtumia ja viime kädessä muokata koko PopUp! Tuusulaa juuri siihen suuntaan, jossa sille eniten tarvetta on.

PopUp! Tuusula on ennen kaikkea avoin kutsu kaikille  tulla tekemään yhdessä sellaisia tapahtumia, joissa juuri Sinä haluaisit käydä ja viettää aikaa. PopUp! Tuusula tarjoaa mahdollisuuden, te teette tapahtumista totta!

Näillä sivuilla löydät tietoa PopUp! Tuusula tapahtumatilasta ja sen varaamisesta, tapahtumatilaan ja muuallekin kuntaan tulevista mielenkiintoisista tapahtumista, voit ilmoittautua mukaan PopUp! Tuusulan toimintaan sekä etsiä kanssatoteuttajia omiin tapahtumaideoihisi.

Tapahtumakalenterin löydät tietokoneella vasemmalla alaviistossa ja mobiililaitteilla skrollaamalla tämän sivun loppuun!

Yhteyden meihin saat täältä löytyvän lomakkeen kautta tai olemalla yhteydessä meihin sähköpostitse  osoitteessa popuptuusula(at)gmail.com. Meitä voit seurata myös Facebookissa ja Instagrammissa.