PopUp! Tuusula Tapahtumatila

 

PopUp kartta II

HUOM! Tuusulan kunta ottaa PopUp-tapahtumatilan väistötilakäyttöön 1.9.2019 alkaen. PopUp-tilaan ei voi ei voi enää tehdä varauksia! Kaikki tähän mennessä tilaan tehdyt varaukset pyritään sijoittamaan korvaaviin tiloihin. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

PopUp! Tuusula  -tapahtumatila AUNELA on niin yhdistyksille, yrityksille kuin yksittäisille kuntalaisillekin lyhytaikaiseen käyttöön tarkoitettu maksuton popup-tila, jossa mahdollistuu monenlainen toiminta. Tilaa voi varata myös palavereihin, työskentelytilaksi ja kaikkeen muuhunkin lyhytaikaiseen toimintaan. Tila on sijainniltaan ihanteellinen eli se sijaitsee Hyrylän torin kupeessa, Taidekeskus Kasarmin vieressä osoitteessa Jääkärinpolku 1.

PopUp -tilasta löytyy 130 neliötä monipuolista toimintaa mahdollistavaa tilaa ja siellä on perusvarustus, mutta ei kuitenkaan esimerkiksi valmista tietotekniikkaa, televisiota tai muuta vastaavaa. Tilan varaaja vastaa itse kaikista tarvitsemistaan teknisistä välineistä. Tila on käytettävissä kello 8-21 välillä maanantaista sunnuntaihin ja sitä voi varata esimerkiksi aamuksi, päiväaikaan, illaksi tai koko päiväksi kerrallaan, riippuen kalenterissa olevista vapaista ajoista.

Avain luovutetaan varauspäivänä Tuusulan kunnan TuusInfosta. Huom! Viikonloppuvuokraajille avain luovutetaan torstaina.

Tuusulan kunta – TuusInfo
Autoasemankatu 2
04300 Tuusula

Asiakaspalvelu TuusInfon asiointiajat

Avaimen palautus tapahtuu samaan paikkaan käytön jälkeen. Tilan varaaja vastaa myös tilan siivoamisesta käytön jälkeen!

Tapahtumatilaa voi vuokrata käyttöön täältä. Huomioithan, että tila on tuoksuton alue, varausten pitää olla lyhytaikaisia (max. 2 päivää) ja varaaja huolehtii itse myös kaikista mahdollisista luvista!

Huom. On mahdollista, että PopUp-tila siirtyy toisiin tiloihin tai sen hallinnointi muuttuu, joten joudumme varaamaan oikeuden muutoksiin varauksia koskien.