PopUp! Tuusulan joulumyyjäiset 25.-26.11.

PopUp! Tuusula tulee taas, tällä kertaa joulumyyjäisinä! Aloitamme juhlinnan 25.11. perjantaina kello 18, jolloin Hyrylän torilla ja sen ympäristössä on joulunavajaisiin liittyvää ohjelmaa niin lapsille kuin aikuisillekin.

Sekä perjantaina kello 18-20 välillä että lauantaina kello 10-14 Hyrylän linja-autoaseman viereinen S-marketin rakennus on varattu yrityksille ja yhdistyksille joulumyyjäispaikaksi. Myyntipaikka on maksuton ja ilmoittautuminen tapahtuu osoitteeseen tuotantoyhtio.tty@gmail.com. Paikkoja on rajoitetusti, mutta tilaa on varattu nyt runsaasti myyntikojuja varten.

Myyntipaikka on noin 3×3 metriä kooltaan ja myyjä vastaa itse myyntipaikalla tarvittavista tuoleista, pöydistä, sähköistä, jne. Myyntikojun pääsee valmistelemaan tarvittaessa joustavasti perjantaina noin puolen päivän aikaan (tarkentuu sen mukaan, miten saadaan avaimet kiinteistöön).

Osoitattehan kaikki mahdolliset kysymykset tapahtumaan liittyen tähän Facebook-ryhmään, kiitos ja tervetuloa mukaan!