PopUp-tilan toiminta siirtyy uuteen osoitteeseen!

Tuusulan PopUp -tila

 

Siirto tapahtuu perjantaina 1.7.

Uusi tila on edelleen sijainniltaan ihanteellinen eli se sijaitsee Hyrylän torin kupeessa, Taidekeskus Kasarmin vieressä osoitteessa Jääkärinpolku 1. Uudesta PopUp-tilasta löytyy enemmän neliöitä ja monipuolista toimintaa mahdollistavaa tilaa.

Tilan avaimen luovutuksesta voi sopia puhelimitse 040-314 3054. Soittoaika ma-pe klo 8-10. Elokuun alusta alkaen avain luovutetaan varauspäivänä Tuusulan kunnantalon neuvonnasta. Palautus tapahtuu samaan paikkaan käytön jälkeen. Tilan varaaja vastaa myös tilan siivoamisesta käytön jälkeen.

Vanhat varaukset pysyvät voimassa ja uusia varauksia toivotaan edelleen.

Tila on käytettävissä kello 8-21 välillä maanantaista sunnuntaihin ja sitä voi varata esimerkiksi aamuksi, päiväaikaan, illaksi tai koko päiväksi kerrallaan, riippuen kalenterissa olevista vapaista ajoista.

Uudet tilat odottavat toimintaa: tarjoamme tapahtumatilan käyttöön ilmaiseksi.

Tämän hetkinen torin vieressä oleva PopUp-tila on vuokrattu yrityskäyttöön.